Зали

Разполагаме с фитнес зала, три зали за бойни спортове, зала за групови тренировки по функционален фитнес,протеинов бар,конферентна зала,масажни студиа,големи съблекални със сауни,спортно-възстановителен център и голям безплатен паркинг.

Фитнес зала

Насладете се на предимствата на една от най-обширните и технологично усъвършенствани фитнес зали в района, с оборудване от водещи световни марки, което ще ви помогне да постигнете фитнес целите си.

Бойна зала 1

Насладете се на фантастична тренировка по бокс с помощта на модерно оборудване. Нашата зала разполага с най-съвременно оборудване и енергична, приветлива среда, за да можете да постигнете целите си и да останете мотивирани.

Зала за функционални тренировки

Нашата зала за функционално обучение ще ви помогне да отслабнете, да натрупате чиста мускулна маса и да подобрите цялостното си здраве. Всяко упражнение е проектирано така, че да възпроизвежда движенията от ежедневието, за да можете да изгаряте калории и да изграждате чиста мускулатура.

Бойна Зала 3

Залата разполага с най-доброто и качествено оборудване за тренировки и страхотна атмосфера. Предлагат се класове за всички нива – за деца и възрастни от начинаещи до напреднали, с персонални тренировки от квалифицирани инструктори.

Бойна Зала 4

Сега е времето да ставаме по-силни! Очакваме Ви!

0
    0
    Количка
    Вашата количка е празнаВърни се в магазина