Инструктори

Базата разполага с фитнес зала, три зали за бойни спортове, зала за групови тренировки по функционален фитнес,протеинов бар,конферентна зала,масажни студиа,големи съблекални със сауни,спортно-възстановителен център и голям безплатен паркинг.Професионално оборудване от водещи световни брандове.Тук ще се подготвят професионални спортисти и любители на пълноценния начин на живот.Тук нашите деца ще стават дисциплинирани,отговорни и постоянни.Ще разбират думи като храбро, твърдо, почтено..

  • Рая Чернева

    Занимавам с фитнес от 15 години.През последните 10 години се занимавам професионално в тази сфера.През 2014г. в Кипър  изкарах курс за персонален треньор/фитнес инструктор.Имам 2-ве участия в състезание по културизъм-Бикини категория(2014г.-2-ро място и 2016г. 1-во място).Изкарани сертификати за TRX-1 level  и U-bound training.

  • Светослав Гърков

    На 27 години и съм треньор по Кросфит и функционален фитнес. Занимавам се със спорт от 15 години, в т.ч футбол, лека атлетика, фитнес, Кросфит, плуване, маратон и триатлон. През годините опит като треньор и атлет съм се убедил в ефективността на функционалните тренировки и ползите от тях. Прилагам функционалния тренировъчен метод, както в работата ми с клиенти, така и в собствената си подготовка.

Сега е времето да ставаме по-силни! Очакваме Ви!