Треньори

В залата има най-добрите инструктори, които винаги са готови да ви помогнат. Те ще ви окажат специална подкрепа и дадат съвети, ще се погрижат се за вашата физическа форма и здраве и вие винаги си тръгвате щастливи. Инструкторите са винаги на разположение, за да ви помогнат при всякакви въпроси или притеснения.

 • Рая Чернева

  Занимавам с фитнес от 15 години.През последните 10 години се занимавам професионално в тази сфера.През 2014г. в Кипър  изкарах курс за персонален треньор/фитнес инструктор.Имам 2-ве участия в състезание по културизъм-Бикини категория(2014г.-2-ро място и 2016г. 1-во място).Изкарани сертификати за TRX-1 level  и U-bound training.

 • Alex Alves

  Притежавам Черен колан 5-степен по Бразилско Джиу-Джитсо. Джиу-Джитсо е част от моя живот вече 30 години и имам огромен опит и титли в много съзтезания. Имам следната философия – ако искаш да тренираш – направи го така, че да подобриш себе си и само така ще успееш в спорта.

 • Денис Танер

  На 26 години съм. Занимавам се с бодибилдинг от 10 години, като имам Републиканска титла за 2018 г. Треньорската ми кариера стартирах успоредно с образованието ми в Медицински университет, където имах възможността да натрупам необходимите знания за това отговорно начинание- а именно: да помагам на моите клиенти да бъдат здрави, във форма и мотивирани.

 • Иван Малчев

  Сертифициран фитнес треньор и специалист по спортно хранене. Два пъти 🥉бронзов медалист, и 🥇🏆трикратен абсолютен шампион на България по класически културизъм. Посветил съм малко повече от половината си живот на този спорт. Изучавах, анализирах, опитвах и прилагах, развивайки собствената си логика, за да стигна сега дотук, и след вече затвърдени възможности, знания и умения да ги предложа по-лесно усвоим начин на всеки който има желание да се развива, да сбъдне своя мечта или да достигне връх на своя потенциал. Всеки има нужда от мотивация, попълване на знанията за храната и храненето като цяло, физическа подкрепа и насока за една правилна и пълноценна тренировка, използването на суплементи – защо, кога, как и колко – зад всеки желаещ гордо ще застана, за да извървим заедно пътя към успеха. За да се промените са нужни действия, не понеделници.“
  “EVERYONE WANT’S IT.
  FEW WORK FOR IT.”
 • Владимир Вълев

  Заслужил майстор на спорта, състезател по кикбокс и тайбокс.

  Образование: Национална Спортна Академия (НСА) “Васил Левски”

  Титли, дипломи: Многократен републикански, балкански, европейски и световен шампион. Той е най-титулуваният български боец в аматьорските и професионални серии по кикбокс в стил К 1

   

   

 •  

  Иван Огнянов

  Занимавам се с кикбокс от основаването му в България – 1988-89 година.Като състезател многократен републикански шампион, балкански шампион за професионалисти..Треньор от 2000 г Завоювани републикански и международни призови места.

 • Красимир Димов

  Заслужил майстор на спорта по кикбокс и муай тай. Изградил редица шампиони на национално и международно ниво.
  Неговата философия – всяка трудност е още едно стъпало към победата. В сблъсъка между потока и скалата, побеждава потока не със сила, а с постоянство.

  Образование: Национална Спортна Академия (НСА) “Васил Левски”

  Треньорски опит: Повече от 25 години в бойните спортове.

  2020 г. – Най-добър треньор за годината към БККМТ

 • Георги Владимиров Николов

  – Бат Жоро

  Образование: Национална Спортна Академия (НСА) “Васил Левски”

  Треньорски опит: 35 години

  Треньор съм по бокс от 38 години, 10 години -треньор на мъжки отбор “Черно море”.15 години треньор в спортно училище. Треньор на боксов клуб “Ивайло Маринов” и от 10 години работя като преподавател по спорт в Медицински университет-Варна. Създал съм десетки шампиони на България..

Сега е времето да ставаме по-силни! Очакваме Ви!

0
  0
  Количка
  Вашата количка е празнаВърни се в магазина