Треньори

В залата има най-добрите инструктори, които винаги са готови да ви помогнат. Те ще ви окажат специална подкрепа и дадат съвети, ще се погрижат се за вашата физическа форма и здраве и вие винаги си тръгвате щастливи. Инструкторите са винаги на разположение, за да ви помогнат при всякакви въпроси или притеснения.

 • Рая Чернева

  Занимавам с фитнес от 15 години.През последните 10 години се занимавам професионално в тази сфера.През 2014г. в Кипър  изкарах курс за персонален треньор/фитнес инструктор.Имам 2-ве участия в състезание по културизъм-Бикини категория(2014г.-2-ро място и 2016г. 1-во място).Изкарани сертификати за TRX-1 level  и U-bound training.

 • Денис Танер

  На 26 години съм. Занимавам се с бодибилдинг от 10 години, като имам Републиканска титла за 2018 г. Треньорската ми кариера стартирах успоредно с образованието ми в Медицински университет, където имах възможността да натрупам необходимите знания за това отговорно начинание- а именно: да помагам на моите клиенти да бъдат здрави, във форма и мотивирани.

 • Иван Малчев

  Сертифициран фитнес треньор и специалист по спортно хранене. Два пъти 🥉бронзов медалист, и 🥇🏆трикратен абсолютен шампион на България по класически културизъм. Посветил съм малко повече от половината си живот на този спорт.

  Прочети още…
 • Николаев Дойчев

  Начало на спортната кариера през 2001г. в Спортен клуб „Киокушин”-Ямбол. Многократен републикански шампион във всички възрасти. През 2019г.-1-во място в Сидни, Австралия в Киокушин Световна Супер лига за мъже. През 2019г.- 1-во място на Европейско в Португалия за мъже.

  Прочети още…
 • Владимир Вълев

  Многократен републикански, балкански, европейски и световен шампион. Той е най-титулуваният български боец в аматьорските и професионални серии по кикбокс в стил К 1

   

  Прочети още…
 •  

  Иван Огнянов

  Занимавам се с кикбокс от основаването му в България – 1988-89 година.Като състезател многократен републикански шампион, балкански шампион за професионалисти..Треньор от 2000 г Завоювани републикански и международни призови места.

 • Красимир Димов

  Заслужил майстор на спорта по кикбокс и муай тай. Изградил редица шампиони на национално и международно ниво.
  Всяка трудност е още едно стъпало към победата.

  Прочети още…
 • Георги Николов

  /Бат Жоро/ Треньор съм по бокс от 38 години, 10 години -треньор на мъжки отбор “Черно море”.15 години треньор в спортно училище. 10 години работя като преподавател по спорт в Медицински университет-Варна.

  Прочети още…
 • Михаил /Мишо/

  През последните 14 години Мишо се превръща в изтъкнат треньор, предавайки своите знания на следващите поколения. Той провежда тренировки както за деца, така и за възрастни, съчетавайки опита си и любовта си към бокса, за да вдъхновява и подготвя нови спортисти

  Прочети още…

Сега е времето да ставаме по-силни! Очакваме Ви!

0
  0
  Количка
  Вашата количка е празнаВърни се в магазина