https://senshigym.com/wp-content/uploads/2022/03/LESE6630.jpg

Фитнес

Какво е фитнес и за кого е подходящ ?

Фитнесът може радикално да промени живота ви, да подобри фигурата ви, да подобри личния ви живот и да се справи с психо-емоционалния стрес. След качествена тренировка ще почувствате прилив на енергия и сила, метаболизмът ви ще се ускори, настроението ви ще се повиши! Ето защо милиони хора по света ходят на фитнес!

Фитнес залата е чудесен начин да се поддържате в отлична физическа форма. Това е територия за любителите на този красив спорт, които искат да постигнат резултати в изграждането на идеални пропорции. Ако не знаете от къде да започнете, на коя мускулна група трябва да наблегнете, нашите професионални инструктори ще ви кажат как да постигнете по-добри и по-бързи резултати.

📢 „Фитнеса е не само един от най-важните ключове към здраво тяло, но е в основата на динамичната и творческа интелектуална дейност.“ –
Джон Ф. Кенеди

Какво може да постигнете с тренировките във фитнеса?

Фитнесът не е просто физическо възпитание или комплекс от упражнения, това е начин на живот! Различни видове физическо натоварване, създадени за корекция и укрепване на тялото и здравето чрез въздействие върху мускулите и съзнанието. Това е тренировка за хора, които искат да завладяват нови хоризонти, да са здрави, да поддържат тялото си във форма и да изглеждат добре съчетавайки спорта и активния начин на живот с правилно и здравословно хранене.

✅ Усъвършенстване на тялото: сваляне на наднормено тегло, нормализиране на метаболизма, храносмилането, укрепване на сърдечно-съдовата, костната, мускулната системи, повишаване на имунитета;
✅ стройна, стегната фигура, красиво тяло;
✅ развитие на координацията на движенията, формиране на правилна стойка и походка;
✅ укрепване на здравето в дългосрочен план, възстановяване на младостта, гъвкавостта и лекотата на тялото, предотвратяване на остеопороза, тромбоза;
✅ще подобрите кръвообращението, метаболизма, подвижността на ставите, гъвкавостта на гръбначния стълб и сухожилията
✅ ще подобрите кръвообращението, метаболизма, подвижността на ставите, гъвкавостта на гръбначния стълб и сухожилията;
✅ намаляване на стресовите въздействия върху организма и нервното напрежение
✅ подобряване на самочувствието, прилив на сили и енергия, тонус, подобряване на работоспособността.

📢 ¨Човешкото тяло е най-добрата картина на човешката душа.¨
Лудвиг Витгенщайн

Тренировъчна фитнес програма – твоят път към целта!

Хора от различен пол, възраст и физика идват във фитнеса и всеки от тях има свои собствени цели и стремежи. Някои искат да качат мускулна маса, други искат да отслабнат и да имат релеф, а за някои най-важното е силата. Съответно тренировъчната програма във фитнес залата за всеки човек трябва да бъде съобразена с целите му, физиката и нивото му на физическа подготовка.

Опитвате се да станете по-силни, да отслабнете или да натрупате мускулна маса, но нямате представа дали това, което правите изобщо работи? Има ли смисъл да си губите времето за изпълнение на случайни упражнения?

Ако сте начинаещи и нямате план или тренировъчна програма, може да се окаже трудно да разберете откъде да започнете или как да стигнете там, където искате. Това е като да се лутате в пустинята без компас и карта. Разбира се, в крайна сметка може и да стигнете до края на пътуването си, но…… това ще отнеме цяла вечност по обиколния път и няма гаранция, че когато стигнете до края, резултата ще бъде такъв, на какъвто сте се надявали.

И така, какво да направите?

Отговорът е лесен: Тренирайте осъзнато с тренировъчна програма, разработена специално за вашите индивидуални нужди ! Такава, която ви показва как точно да постигнете целите си възможно най-бързо. И не само това, но и как да го направите безопасно без травми, така че да напреднете по-бързо от всякога!

Как да изберем подходяща програма за тренировки?

Личен треньор е идеалното решение за начинаещи, които не знаят как и от къде да започнат. Той ще избере най-добрата тренировъчна програма за вас. Нашите инструктори са знаещи, квалифицирани и опитни професионалисти, с тях всяка минута във фитнес залата ще ви даде най-ефективния резултат. Ще гарантира безопасността на тренировката, правилната техника на изпълнение.

Ще натоварят точно тези мускулни групи, с които е необходимо да работите в момента. Личният треньор е вашият ментор, вашият помощник по пътя към дългоочакваните резултати. Сигурни сме, че ще оцените привилегиите, които имат трениращирте с личен треньор и много скоро ще забележите резултата от индивидуалните тренировки.

Персоналните тренировки ще ви дадат редица предимства, които ще направят вашата тренировка по-ефективна:

 • индивидуален подход – стъпка по стъпка занимания за всеки всеки ден;
 • мотивация и дисциплина, техники на изпълнение;
 • безопасност при упражнения;
 • избор на тежести и упражнения, като се вземат предвид характеристиките на вашето телосложение и това, корто искате да постигнете – Качване на мускулна маса, сила и издръжливост, релеф, корекция на теглото и фигурата, намаляване на процента на телесните мазнини, поддържане на постигната форма;
 • подготовка за пълноценна силова тренировка;
 • съвети за диета и начин на живот, препоръки за хранене и почивка за по -добри резултати;
 • за представителките на нежния пол специални тренировки за изграждане на идеална и стегната женска фигура;

Във фитнес залата персоналните тренировки могат да бъдат от следния тип:

 • подобряване на функционалното състояние
 • корекция на позата
 • силови тренировки;
 • качване на мускулна маса;
 • тренировки за издръжливост;
 • развитие на физическите качества;
 • специални програми, като се вземат предвид индивидуалните характеристики и здравословното ви състояние

📢  ¨Дисциплината е мостът между целите и постиженията.¨
Джим Рон

Какво ви трябва, за да дойдете на тренировка?

За тренировки във фитнес залата ще ви нужен удобен спортен екип и чисти спортни обувки (маратонки).

За фитнес залата

В SENSHI GYM разполагаме с всичко, от което се нуждаете, за да планирате физическата си активност. Гордеем се, че сме най-технологично напредналата, голяма и модерна фитнес зала в града с оборудване от световни лидери като Technogym – най-големият производител на първокласно фитнес оборудване в света. С нашия богат избор от модерни тренировъчни машини и уреди ще ви помогнем да постигнете фитнес целите си по-бързо от всякога.

Нашата цел е не само да ви помогнем да влезете във форма, но и да се уверим, че ви доставя удоволствие да докато го правите! Ето защо създадохме комфортна атмосфера, в която всеки да се чувства удобно и спокойно.

За Треньорите

Знаем, че понякога фитнес залата може да ви се струва страшно място. Виждате всички тези хора да тренират, а вие си казвате: „Не знам какво да правя.” Ето затова нашите опитни и квалифицирани инструктори са тук ! Те ще ви покажат как да правите всичко – от лежанка до клек – и ще се уверят, че го правите безопасно и с правилна техника. Те са тук за вас на всяка крачка от пътя ви!

РАЯ ЧЕРНЕВА

– Занимавам с фитнес от 15 години.През последните 10 години се занимавам професионално в тази сфера.
Сертификати за TRX-1 level и U-bound training.

Треньорски опит: 10 години

Участник в състезания по културизъм.

 • 1-во място в състезание по културизъм-Бикини категория 2016г.
 • 2-ро място в състезание по културизъм-Бикини категория 2016г.

ДЕНИС ТАНЕР

– На 26 години съм. Занимавам се с бодибилдинг от 10 години, като имам Републиканска титла за 2018 г.

Треньорски опит: 10 години

Треньорската ми кариера стартирах успоредно с образованието ми в Медицински университет, където имах възможността да натрупам необходимите знания за това отговорно начинание- а именно: да помагам на моите клиенти да бъдат здрави, във форма и мотивирани.

ИВАН МАЛЧЕВ

– Сертифициран фитнес треньор и специалист по спортно хранене. Два пъти 🥉бронзов медалист, и 🥇🏆трикратен абсолютен шампион на България по класически културизъм. Посветил съм малко повече от половината си живот на този спорт.

Треньорски опит: 10 години

Изучавах, анализирах, опитвах и прилагах, развивайки собствената си логика, за да стигна сега дотук, и след вече затвърдени възможности, знания и умения да ги предложа по-лесно усвоим начин на всеки който има желание да се развива, да сбъдне своя мечта или да достигне връх на своя потенциал. Всеки има нужда от мотивация, попълване на знанията за храната и храненето като цяло, физическа подкрепа и насока за една правилна и пълноценна тренировка, използването на суплементи – защо, кога, как и колко – зад всеки желаещ гордо ще застана, за да извървим заедно пътя към успеха. За да се промените са нужни действия, не понеделници.”

⭐⭐⭐⭐⭐
Силно препоръчвам Рая като личен професионален треньор, чувствам се много добре и комфортно с нея. Всичко беше организирано,ясно поставените въпроси на Рая и помогнаха да се разбере ситуацията ми и да реши как да се процедира, доверявам и се напълно!

Даниела Георгиева

⭐⭐⭐⭐⭐
Рая ми помогна много. Много е интересно да се тренира с нея. Дадва ми много полезна информация. Научих много за себе си. Мога само да препоръчам. Благодаря ти 🙏

Татяна

⭐⭐⭐⭐⭐
Компетентен инструктор с богат опит. Внимателна, грижовна, професионалист. Препоръчвам.

Момчил

⭐⭐⭐⭐⭐
Денис ми е внимателен и конструктивен в даването на обратна връзка и корекция на упражненията, мотивиращ е и ми помага да превъзмогвам граници си.

Стилян

⭐⭐⭐⭐⭐
Винаги получавам точни и експертни съвети от Иван! Добре организиран и винаги предлага динамични и разнообразни тренировки

Хриси

Колко струвапосещение във фитнес залата?

Актуална информация можете да видите в страница Цени.

Работим и с карти Мултиспорт

Базата разполага с фитнес зала, три зали за бойни спортове, зала за групови тренировки по функционален фитнес, протеинов бар, конферентна зала, масажни студиа, големи съблекални със сауни, спортно-възстановителен център и голям безплатен паркинг.

Къде да ни намерите?

0
  0
  Количка
  Вашата количка е празнаВърни се в магазина